sahrana za početnike: mrtvi ladni isplanirajte najvažniju proslavu u životu pre nego što ona isplanira vas

keti bendžamin

odlomak iz knjige

Izdavač: Kalipso knjiga
Prevod: Boris Todorović
Godina izdanja: 2024.
Povez: Broširano
Format: 20 x 13 cm
Pismo: Latinica
Cena: 999 RSD

NE MOŽETE PRISUSTVOVATI SOPSTVENOJ SAHRANI, ALI MOŽETE BESKRAJNO UŽIVATI DOK JE PLANIRATE!

Smrt je zastrašujuća – ali planiranje vaše sahrane ne mora biti! Sahrana za početnike! će vam pomoći da demistifikujete smrt, smanjite anksioznost i vratite zabavu u ritual sahranjivanja, bilo da to podrazumeva terevenčenje ili duboko promišljanje vaše genijalnosti. Nismo propustili nijednu fazu procesa planiranja, od pogrebne opreme do teme sahrane. Odgovorićemo vam i na neka praktična i neugodna pitanja, uključujući i:

  • Koja je ekološki najprihvatljivija metoda sahrane?
  • Mogu li da napišem svoju čitulju i nekrolog?
  • Mogu li biti sahranjen u svemiru?
  • Kako mogu da upravljam svojim digitalnim nasleđem?

Ova knjiga nudi mnoštvo čudesnih činjenica, neobičnih priča i inspiraci­ju koja će vam pomoći da budete otvoreni za različite ideje. Sahrana za početnike! sadrži dnevnik aktivnosti i radne listove koji će biti garant da vaše želje budu dovoljno jasne potomstvu. Planiranje sahrane bi trebalo da bude najveća žurka vašeg života, pa hajde onda da počnemo iz ovih stopa!

KETI BENDŽAMIN piše na brojnim popularnim humorističkim portalima, uključujući Mental Floss, Cracked Grunge, Pajiba, Uproxx. Keti je takođe autor knjige Funerals to Die For: The Craziest, Creepiest, and Most Bizarre Funeral Traditions and Practices Ever. Napisala je i debitantski naučnofantastični roman, Nivo 15.            Živi u Teksasu sa mužem i zlim zekom.

Ostala izdanja iz ove edicije: