sahrana za početnike: kako da organizuješ svoju sahranu… mrtav ladan

keti bendžamin

Planiranje sopstvene sahrane je čin ljubavi, važan aspekt pozitivnog mentalnog zdravlja, a – zahvaljujući ovoj knjizi – to će biti jako zabavno.

Ne možete prisustvovati sopstvenoj sahrani. Ali možete se sjajno provesti dok je planirate!
Smrt je zastrašujuća – ali planiranje vaše sahrane ne mora biti! Sahrana za početnike pomoći će vam da demistifikujete smrt, smanjite vašu anksioznost i unesete malo zabave u inače sumorni događaj. Ova knjiga odgovara na praktična, smešna i bezobrazna pitanja, uključujući:
 • Koji je ekološki najprihvatljiviji metod sahrane?
 • Mogu li da napišem svoju čitulju?
 • Može li moje telo da se baci u svemir nakon što umrem?
 • Kako mogu da upravljam svojim digitalnim nasleđem?
Nudeći mnoštvo radoznalih činjenica, čudnih priča i inspiracije koja će vam pomoći da razmišljate van okvira, Sahrana za početnike uključuje radne listove koji će obezbediti da vaše želje budu zabeležene za potomstvo. Ako vas već čeka sprovod, sad vam predstoji provod, pa hajde da počnemo!

Knjiga uskoro izlazi iz štampe!

Keti Bendžamin je dobila više od 100 miliona pregleda na nekim od najpopularnijih sajtova za humor i trivije na svetu. Njen rad je predstavljen na sajtovima kao što su Cracked, Mental Floss, Pajiba, Uproxx, Playboy’s The Smoking Jacket, kao i u Reader’s Digest and Mental Floss Magazine. Napisala je i debitantski naučnofantastični roman, Nivo 15, na Jukepop Serials. Živi u Teksasu sa mužem i zlim zekom.