6 supstanci koje će vam promeniti život

dejvid filips

OPTIMIZUJTE SVOJ MOZAK

Hormoni i signalne supstance utiču na to kako se osećamo. Naučite da optimizujete hemijsku fabriku svog tela i postignete trajne efekte u životu!

Da li biste voleli da probate anđeoski koktel sa signalnim supstancama dopaminom, serotoninom i endorfinom? Ili možda više volite đavolji koktel sa kortizolom kao glavnim sastojkom? Dobro razmislite. Naši neurotransmiteri su od ključne važnosti da mentalno ostavimo svoj maksikum. Ova knjiga govori o tome kako da vodite sebe ka budućnosti koju želite.

Knjiga uskoro izlazi iz štampe!

Dejvid JP Filips je međunarodni predavač sa korenima u Švedskoj. Radio je u SAD za neke od najuticajnijih svetskih kompanija kao što su Google, Microsoft, Dell, Oracle, HP i mnoge druge kompanije sa liste Fortune 500. Globalni gurui su ga proglasili brojem 8 u svetu u komunikaciji, a njegova 3 TEDx razgovora neki su od apsolutno najvećih u svojim nišama sa 10 miliona pregleda i sa platformom društvenih medija koja generiše više od 100 miliona pregleda. On poseduje jednu od najsveobuhvatnijih svetskih digitalnih platformi za obuku u komunikaciji HeadGain.com. Takođe poseduje najveći svetski domen za pripovedanje: Storytelling.com.
Jedinstveni ugao koji David ima u „istinskom samoliderstvu” jeste njegova 19-godišnja depresija, koju je naučio da probije uz pomoć dubinskog znanja o sposobnosti čoveka da komunicira sa samim sobom. Taj proboj je postao osnova za WOW kurs, u Švedskoj daleko najposećeniji kurs na ovu temu. David živi i radi u JPManoru u Švedskoj.
Više informacija o njemu na njegovoj veb stranici;