6 supstanci koje će vam promeniti život

dejvid filips

odlomak iz knjige

Izdavač: Kalipso knjiga
Prevod: Miloš Mitić
Godina izdanja: 2023.
Broj strana: 247
Povez: Broširano
Format: 20 x 13 cm
Pismo: Latinica
ISBN: 9788661740039
Cena: 1098 RSD

6 supstanci koje će vam promeniti život

OPTIMIZUJTE SVOJ MOZAK

Hormoni (6 supstanci) i signalne supstance utiču na to kako se osećamo. Naučite da optimizujete hemijsku fabriku svog tela i postignete trajne efekte u životu!

Da li biste voleli da probate anđeoski koktel sa signalnim supstancama dopaminom, serotoninom i endorfinom? Ili možda više volite đavolji koktel sa kortizolom kao glavnim sastojkom? Dobro razmislite kako na vas deluju šest ključnih supstanci. Naši neurotransmiteri su od ključne važnosti da mentalno ostavimo svoj maksikum. Ova knjiga govori o tome kako da vodite sebe ka budućnosti koju želite.

Dejvid JP Filips je međunarodni predavač sa korenima u Švedskoj. Radio je u SAD za neke od najuticajnijih svetskih kompanija kao što su Google, Microsoft, Dell, Oracle, HP i mnoge druge kompanije sa liste Fortune 500. Globalni gurui su ga proglasili brojem 8 u svetu u komunikaciji, a njegova 3 TEDx razgovora neki su od apsolutno najvećih u svojim nišama sa 10 miliona pregleda i sa platformom društvenih medija koja generiše više od 100 miliona pregleda. On poseduje jednu od najsveobuhvatnijih svetskih digitalnih platformi za obuku u komunikaciji HeadGain.com. Takođe poseduje najveći svetski domen za pripovedanje: Storytelling.com.
Jedinstveni ugao koji David ima u „istinskom samoliderstvu” jeste njegova 19-godišnja depresija, koju je naučio da probije uz pomoć dubinskog znanja o sposobnosti čoveka da komunicira sa samim sobom. Taj proboj je postao osnova za WOW kurs, u Švedskoj daleko najposećeniji kurs na ovu temu. David živi i radi u JPManoru u Švedskoj.
Više informacija o njemu na njegovoj veb stranici;

Ostala izdanja iz ove edicije: