vibrantni

dr stejsi stivenson

odlomak iz knjige

Izdavač: Blum
Prevod: Milica Simić
Godina izdanja: 2021.
Broj strana: 368
Povez: Broširano
Format: 24 x 16 cm
Pismo: Latinica
ISBN: 978-86-6070-026-3
Cena: 1499 RSD
Cena sa popustom: 829 RSD

VIBRANTNI:

  • Kako sami da procenite kakva pomoć vam je potrebna
  • Kako da osluškujete svoje telo
  • Jasan početni dvonedeljni plan ishrane
  • 40 ukusnih, superzdravih recepata kreiranih od strane vrhunskih kuvara
  • 30 početnih koraka u stvaranju dugoročnih zdravstvenih navika
  • Kako da izgradite čelični imuni sistem
  • Kako, koje i kad uzimati suplemente
  • Koje su to fizičke aktivnosti od kojih ćete postati vibrantni
  • Kako stvoriti zdrave odnose koji su preduslov vašeg zdravlja.

Zdravlje u današnje vreme posmatramo previše fragmentarno, fokusiramo se na određene simptome umesto na osobu i telo kao celinu. Dr Stivenson, priznati svetski stručnjak integrativne medicine, predstavlja nam upravo suprotan pristup – sveobuhvatan način na koji možemo postati zdravi i ispunjeni, rečju: vibrantni.

Njena metoda pruža pojedincu ključna znanja i razvija samopouzdanje kojima će postići suštinske ciljeve: sticanje neophodne energije, optimalne težine i kondicije i konačno, visok stepen vitalnosti – od  kvalitetnog sna do izgradnje čeličnog imunog sistema. Konkretan plan ishrane i fizičke aktivnosti, neophodnost građenja kvalitetnih međuljudskih odnosa, osnove racionalne suplementacije i detoksikacije, odnos prema bolesti, sve to je obuhvaćeno ovom revolucionarnom metodom koja ima vrlo konkretan cilj: da svako ko dostigne visok stepen vibrantnosti proživi bar još 50 godina zdravog, ispunjenog i uravnoteženog života.

Edicija Kalipso

Dr Stejsi Stivenson je lekarka medicine životnog stila koja shvata da put ka zdravlju započinje nekim osnovnim stvarima koje možemo da kontrolišemo: zdrava hrana uneta u malim porcijama, svakodnevno kretanje i povezivanje s ljudima koje volite. Svi to možemo da uradimo, ali ne zna svako od nas kako da to učini. Ova knjiga sadrži sve što treba da znate da biste započeli s primenjivanjem zdravih navika i pridržavali ih se do kraja života.

Posetite i originalni sajt posvećen ovoj knjizi i revolucionarnoj metodi koja stoji iza nje.

Ostala izdanja iz ove edicije: