kako da živite kao mačka

stefan garnije

odlomak iz knjige

press materijal

Izdavač: Blum
Prevod: Jelisaveta Đurić
Godina izdanja: 2020.
Broj strana: 197
Povez: Broširano
Format: 20 x 13 cm
Pismo: Latinica
ISBN: 978-86-6070-013-3
Cena: 799 RSD
Cena sa popustom: 699 RSD

Da li mačke brinu o penziji? Ne! Da li rade stvari koje ne žele? Definitivno ne! Da li  jurcaju naokolo po ceo dan (a zapravo samo žele da ližu svoje šape i gledaju kroz prozor)? Ma hajte, molim vas…

One su slobodne, mirne, pronicljive, mudre, elegantne, harizmatične i ponosne – vrline kojima čovek teži čitavog života. Nije ni čudo što svi žele da budu poput njih.

Mace su ni manje ni više otkrile tajnu kako bi zaista trebalo svi da živimo, bili životinje ili ljudi.

U ovoj knjizi Stefan Garnije i Blum izdavaštvo će nam pokazati šta je naučio tokom proteklih petnaest godina, koliko je pomno posmatrao svog četvoronožnog ljubimca Zigija, i podučiti nas kako sve možemo primeniti mačje tajne na sopstveni život – na poslu, kod kuće, sa prijateljima – tako da budemo mnogo srećniji i ispunjeniji. Isključite laptop, bacite budilnik, vreme je da živite kao mačka!

Zabavan poklon za sve mačkoljupce… Dopustite da vam vaša mačka bude lajfkouč.

– Waterstones

Stefan Garnije (1974) autor je knjiga, eseja i brojnih novinskih priloga. Oprobao se i kao inženjer zvuka, stolar, veb-dizajner, ergonomski mislilac, prodavac automobila, stručnjak za komunikacije, majstor u jednoj okeanografskoj stanici, pevač, računovođa, menadžer hotela, inženjer baze podataka, projekt menadžer, agent za nekretnine, šanker i ispraznjivač piksli, bloger, predsednik kompanije za logo dizajn, očuh (da, to je profesija), pesnik i posmatrač ljudskog iskustva. Živi u Lionu, u Francuskoj.

Ostala izdanja iz ove edicije: